3x3 = Een leuke opdracht

Dit seizoen was er ook weer een foto-opdracht voor de leden. Op de website van fotoclub Polderlicht vond Ineke een leuk thema.

Maak 9 foto's in zwart-wit. Drie met een cirkel, drie met een vierkant en drie met een rondje. Maak van deze 9 foto's een collage zodat het één afbeelding wordt.

Dinsdagavond 23 januari werden de resultaten getoond en konden de leden erbij vertellen hoe ze tot hun resultaat waren gekomen. Kleinkinderen werden ingezet, gereedschappen en speelgoed werd uit de kast gehaald. Leden gingen bij elkaar in de studio aan de slag. Maar ook buiten werd er volop naar de juiste vormen gezocht. En daarna moest het natuurlijk ook nog een collage worden. Dat viel voor sommigen niet mee. Diverse apps en programma's zijn gebruikt, en de resultaten waren zeer divers en inspirerend. We hebben weer een hele leuke avond gehad.

Alle resultaten zijn te zien in de fotogalerij op deze website