Clubinformatie

Welkom bezoeker en fotoliefhebber

Dit is de website van de Heilooër Amateurfotografenvereniging, kortweg HAF.

De HAF is in 1960 opgericht en bestaat dus al ruim 50 jaar. Het ledental schommelt rond de 35 leden. De HAF is aangesloten bij de landelijke Bond van Nederlandse Amateurfotografenverenigingen, kortweg Fotobond genoemd. Leden van de HAF zijn automatisch lid van de Fotobond.

Het clubseizoen loopt van begin september tot half mei. Wij komen elke twee weken, op dinsdagavond van 20.00 tot 22.30 uur bij elkaar in het Trefpunt, Abraham du Bois-Hof 2 in Heiloo

De contributie bedraagt € 75,-- per jaar. Leden die zich na de kerst aanmelden betalen € 55,-- voor de rest van het seizoen. In dit bedrag is het lidmaatschap van de Fotobond inbegrepen. Daarvoor krijgt men het kwartaalblad ‘Fotobond in Beeld’ en mag men meedoen aan de bondswedstrijden. Kijk voor meer informatie over de Fotobond op www.fotobond.nl. Naast de bondswedstrijden zijn er ook nog regionale wedstrijden waaraan de leden mee kunnen doen.

Zoals op het jaarprogramma is te zien, organiseert de HAF veel activiteiten. De werkgroepen komen buiten het vaste programma om regelmatig bij elkaar en presenteren hun werk jaarlijks op een clubavond.

Nog wat korte punten:

- Kom eerst een paar keer kijken op een clubavond en ‘proef de sfeer’, alvorens lid te worden
- De HAF organiseert geen fotocursussen
- Individuele leden die willen exposeren kunnen daarvoor lijsten huren bij de club voor 50 cent per lijst  per maand
  (40x50 cm).
- Leden kunnen zich op de website presenteren met hun 14 beste foto’s

Als je wilt weten wie wij zijn, wat we allemaal doen en wat voor fotowerk onze leden maken, surf dan uitgebreid door onze website. Wil je een keer vrijblijvend een clubavond bijwonen? Mail dan met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Kijk eens naar de foto’s van de individuele leden, de werkgroepen en de selectie van de clubavonden. Lees het jaarprogramma met onze fotoavonden, gastsprekers, clubtochten en nog veel meer….

Kortom, welkom in de wereld van de HAF.

Het Copyright van alle getoonde foto's behoort aan de makers ervan