Informatie voor Leden

Fotobespreekavond op de Bokken:

Op deze avonden worden de foto’s gepresenteerd op de verlichte bokken.

Neem je foto’s geprint mee. Dit kan in een passe-partout, maar dit is niet verplicht. Ook het formaat is vrij, maar door de kijkafstand is 20×20 cm of groter aanbevolen.

Aan het eind van de avond worden er 10 foto’s uitgezocht die op de website komen.

Fotobespreekavond op de Beamer:

Stuur je digitale foto’s uiterlijk maandagavond vóór de clubavond naar fotoclubheiloo@gmail.com. Formaat is vrij, maar hou er rekening mee dat foto’s kleiner dan 1080 pixels in de hoogte niet beeldvullend worden vertoond. Stuur je foto’s bij voorkeur met wetransfer.com. E-mailprogramma’s verkleinen soms automatisch de foto’s.

Een korte uitleg over het versturen met wetransfer vind je hier

Stuur je foto’s als JPG en zet in de bestandsnaam je naam of initialen zodat het duidelijk is wie de maker is.

Aanleveren foto’s voor de website;

Stuur je foto’s als JPG, met 800 pixels aan de langste zijde naar fotoclubheiloo@gmail.com. Zorg dat in de bestandsnaam je naam of initialen staan zodat duidelijk is wie de maker is.

Hou er rekening mee dat de foto’s die op de website staan gedownload kunnen worden. De bestanden op de website zijn zo klein dat er geen goede afdruk van gemaakt kan worden, maar ze kunnen natuurlijk wel ongevraagd gebruikt worden op een website. Je kan daarom een watermerk in je foto zetten voordat je ze opstuurt.

De foto’s die bij een beameravond worden geselecteerd hoeven niet opnieuw opgestuurd te worden. Behalve als je ze op de website wilt met een watermerk. Wil je je foto niet op de website hebben? Laat dat dan even weten.

Elk lid heeft een persoonlijke pagina met een fotoalbum voor 20 foto’s.

Wil je deze foto’s (deels) vervangen? Stuur dan je foto’s met Wetransfer naar het hier boven vermelde e-mail adres. Wil je ze in een bepaalde volgorde? Laat dat even weten en nummer ze op de juiste volgorde. Ook hier kan je de foto’s voorzien van een watermerk.