Over de HAF

Welkom bezoeker en fotoliefhebber


Dit is de website van de Heilooër Amateurfotografenvereniging, kortweg HAF.

De HAF is in 1960 opgericht en bestaat dus al ruim 60 jaar. Het ledental schommelt rond de 30 leden. De HAF is aangesloten bij de landelijke Bond van Nederlandse Amateurfotografenverenigingen, kortweg Fotobond genoemd. Leden van de HAF zijn automatisch lid van de Fotobond.

Het clubseizoen loopt van begin september tot half mei. Wij komen elke twee weken, op dinsdagavond van 20.00 tot 22.30 uur bij elkaar in het Trefpunt, Abraham du Bois-Hof 2 in Heiloo


De contributie bedraagt € 90,– per jaar. Leden die zich na de kerst aanmelden betalen € 60,– voor de rest van het seizoen. In dit bedrag is het lidmaatschap van de Fotobond inbegrepen. Daarvoor krijgt men het kwartaalblad ‘Fotobond in Beeld’ en mag men meedoen aan de bondswedstrijden. Kijk voor meer informatie over de Fotobond op www.fotobond.nl. Naast de bondswedstrijden zijn er ook nog regionale wedstrijden waaraan de leden mee kunnen doen.

Zoals op het jaarprogramma is te zien, organiseert de HAF veel activiteiten zoals gezamenlijke clubtochten, maar ook in kleinere groepjes gaan leden regelmatig met elkaar op pad.

Nog wat korte punten:

– Bij 35 leden hebben wij een ledenstop.

– Wil je eventueel lid worden? Neem dan eerst even contact op met de secretaris.
– Kom eerst een keer kijken op een clubavond en ‘proef de sfeer’, alvorens lid te worden.
– De HAF organiseert geen fotocursussen.
– Leden kunnen zich op de website presenteren met hun beste foto’s.

Als je wilt weten wie wij zijn, wat we allemaal doen en wat voor fotowerk onze leden maken, surf dan uitgebreid door onze website.
Kijk eens naar de foto’s van de individuele leden, de werkgroepen en de selectie van de clubavonden. Lees het jaarprogramma met onze fotoavonden, gastsprekers, clubtochten en nog veel meer….

Kortom, welkom in de wereld van de HAF.


Voor meer informatie over de HAF kunt u contact op nemen met onze secretaris


Het Copyright van alle getoonde foto’s behoort aan de makers ervan