Foto van het Jaar

Op deze laatste clubavond van het seizoen was er weer de foto van het jaar verkiezing. Iedereen kon 2 foto’s insturen. Na de inzendtermijn was het tijd om te stemmen. Tijdens de clubavond werd de uitslag bekend gemaakt.

Maar op die uitslag moest nog even gewacht worden want voor de pauze was Nausikaä de Blaauw uitgenodigd. Zij is een oud clublid van de Haf en recent afgestudeerd aan de fotoacademie. Zij kwam hierover vertellen en liet haar fotowerk zien.

Na de pauze was het dan eindelijk tijd voor de uitslag. De top 10 werd bekend gemaakt. De top 3 zoals gekozen door de leden staat hieronder. De hele top 10 is hier te zien


Op nummer 3 eindigde de foto van Marcel.

De tweede plaats was voor de foto van Karin

En de nummer 1 volgens je clubleden was de foto van Ton:


Na het bekend maken van deze uitslag was het de beurt aan fotograaf René van Rijswijk. Hij was uitgenodigd om de foto’s te beoordelen als vakjury. Eerst werden de foto’s met nummer 25 tot 11 in willekeurige volgorde getoond en kort besproken door René. Daarna werd het spannend en werd de top 10 besproken met aan het einde natuurlijk de top 3!. De foto van Ton hierboven werd door René gekozen voor de derde plaats. En daarmee is Ton de enige die een foto in beide top 3 klassementen heeft.

Op nummer twee volgens René staat de foto van Yolanda

En de nummer 1 volgens de vakjury is de foto van Margreet

De top 10 van jurylid René is hier te zien.

Winnaars gefeliciteerd en René bedankt voor je komst. En voor alle leden een fijne zomerstop en tot op een clubtocht of in het volgend seizoen.