Fotolink 2023 – serie 1


1 Petra de Groot: Een rode trein door een sneeuwlandschap. Je kunt op vele manieren voortborduren op deze foto.


2 Cris Bakker: Ik had vorm, kleur, vervoer of beweging als inspiratie voor de volgende foto kunnen gebruiken.  Ik heb gekozen voor de combinatie van sneeuw met de rode kleur.


3 Siemon Dijkstra: De rode kleur van de schuren op de voorgrond trekken mijn aandacht. Dat had ik ook met het kratje op de kade in Den Oever, in beide gevallen betreft het een winters landschap.


4 Yolanda Geldof: De overeenkomst met de vorige foto is duidelijk. Een toefje rood doet het altijd goed in een foto. Mijn toefje rood is ook (ongeveer) vierkant, alleen staat het op wielen en is het onder een raam geparkeerd…


5 Petra van Huisstede: Ik kreeg de foto van Yolanda en moest erg lachen, dat kleine rode autootje bij de zwart/witte flat. Ik dacht stuur ik nu een hele grote rode auto in of ga ik voor contra in kleur. Ik ging voor het laatste. grijze auto voor een rood gebouw. Deze foto is in Noorwegen, gemaakt, ter herkennen aan de rode kleur van het gebouw.


6 Marcel Kramer: Mijn foto sluit aan bij de vorige foto vanwege de sfeer. Ook de invalshoek van boven op het dak doet mij deze keuze maken.


7 Rob van Leijden: Dit is de toren van waaruit de vorige foto waarschijnlijk gemaakt is. Van binnen uit triest, maar buiten een levendig dorp.


8 Toos Oudhof: Zo’n zware burcht met een nauwe doorgang doet mij verlangen naar een meer open ruimte waarin ik mij vrij bewegen kan.


9 Margreet Snijders: De foto welke ik van Toos had ontvangen toont 1 persoon in een gevangen toestand en 2 personen buiten. Ik heb een foto van een gevangenis gemaakt met de deuren open zodat ze naar elkaar toe kunnen gaan en de vrijheid tegemoet.


10 Anke van Tiel:

De link met de door mij ontvangen foto is: 

-oud gebouw met stalen plafond en nummers 

-oud gebouw met stalen plafond en MENSEN