Opfotopad 3

Voor het 3e Haf opfotopad met het thema “Brons en Broos” zijn er negen inzendingen binnengekomen. De kleurrijke herfst is een mooie tijd om aan dit thema te voldoen en we zagen dit terug in de ingezonden meerluiken. Brons is natuurlijk niet alleen een kleur, maar ook een metaal. De winnende foto van Petra was de enige waar dit op te zien was. Paul heeft deze keer de beoordeling gedaan, waarvoor onze dank.

Nummer 3 Karin. Paul: Mooie kleuren en de bladeren nodigen uit om verder het beeld in te gaan en te ontdekken waar ze op liggen.

Karin


Nummer 2 Tineke. Paul: Er is mooi licht in de foto’s, de bronskleur komt steeds terug en niet alleen de natuur, maar ook de glazen bol is broos.

Tineke


Nummer 1 Petra. Paul: Bronskleurig geheel  en het metaal ziet er ook broos uit. Er is een mooie samenhang van de beelden en er is een goede middenfoto gekozen.

Petra de G.

Alle foto’s zijn te zien in de galerij onder Projecten en Opdrachten of rechtstreeks via deze link.


Op woensdag 9 december staat het opfotopad naar Willemsoord gepland. Om bekende redenen gaat dat niet door. Dat is natuurlijk jammer. Maar niet getreurd, want je kunt nog  wel een meerluik maken. Grijp deze kans, want het is de laatste keer dat we dit doen.  Het thema is hoe toepasselijk in december: Nieuw en Oud. Ga op pad of duik in je archief en maak er een prachtig meerluik van! Inzenden uiterlijk 13 december naar Tineke. Max 2000 pixels langste zijde. Succes!